Persoonlijke weergaven instellen/aanpassen

In Emply is het mogelijk om de weergave van de data bij diverse onderdelen in het systeem zo in te stellen dat jij hier zo goed en makkelijk mogelijk mee kan werken. Je kunt meerdere weergaven maken voor verschillende situaties. Een dergelijke eigen weergave kun je maken voor de volgende onderdelen binnen Emply:

• Gebruikers onder Accountinstellingen
  • Vacatures
  • Talent pools
  • Kandidaten
  • Kalender

In dit artikel leggen we uit hoe je een persoonlijke weergave kan aanmaken/instellen.

Persoonlijke weergave aanmaken

Wanneer je op een pagina zit waarbij je een persoonlijke weergave kan maken zul je aan de rechterkant van het scherm een tandwiel icoontje zien.

Wanneer je op dit icoontje klikt klapt er een extra gedeelte open aan de rechterkant

Afhankelijk van de pagina waarop je bent heb je hier de opties om aan te geven op welk veld je wilt sorteren en of dit oplopend of aflopend is.

Daarnaast is het mogelijk om extra criteria toe te voegen zodat je in de informatie op de pagina extra velden te zien krijgt, In het voorbeeld hierboven `zie je dat we de velden Gecreëerd, Afdeling en Deadline hebben toegevoegd.

Indien je tevreden bent met een bepaalde weergave dan klik je op Weergave opslaan. Onder het kopje Opgeslagen weergaven zie je de opgeslagen weergaven dan staan. Wanneer je nu op deze weergaven klikt zal de informatie op de pagina aangepast worden naar de geselecteerde weergave.

Wisselen tussen views van data

In Emply is het mogelijk om te wisselen tussen een lijst- en een tegelweergave. Standaard wordt de informatie weergeven in de vorm van tegels.

Tegelweergave

Lijstweergave