Gebruikers toegang verlenen tot afdelingen

Wanneer je in het systeem met meerdere afdelingen werkt dan kan het zijn dat bepaalde gebruikers enkel toegang mogen krijgen tot bepaalde afdelingen. Wellicht werken ze binnen je bedrijf enkel voor een bepaalde afdeling of hebben ze meerdere afdelingen onder hun hoede staan.

In Emply kan je heel simpel bij gebruikers aangeven bij welke afdelingen zij wel of niet de projecten en/of kandidaten mogen zien. In dit artikel leggen we uit hoe je kan instellen dat gebruikers toegang hebben tot specifieke afdelingen.

Gebruikers toegang verlenen tot afdelingen

Om een gebruiker toegang te geven tot een specifieke afdeling, volg je onderstaande stappen

• Ga naar Instellingen
  • Ga naar Account
  • Klik op Gebruikers
  • Klik op de specifieke gebruiker waar het om gaat
  • Klap onderaan de pagina het onderdeel Toegang afdeling open

• Bij het veld Toegang verlenen kun je aangeven welke afdelingen de gebruiker toegang tot mag krijgen. Als je erop klikt opent er een menu waaruit je de afdelingen kan kiezen.

• Klik op Opslaan om de aanpassing op te slaan.