Inloggen als andere gebruikers

In sommige gevallen is het handig als administrator om in te loggen als een van je medewerkers. Wellicht dat zij bepaalde rechten missen en je wilt inloggen om te zien wat er dan precies mist! Of zij hebben geen toegang tot een bepaald project en je wilt dit zelf zien alvorens je dit kan gaan uitzoeken.

In dit artikel leggen we uit hoe je als administrator kan inloggen als een andere medewerker

Let op! Dit stappenplan heeft alleen betrekking tot gebruikers met administrator rechten

Inloggen als andere gebruikers

Om in te kunnen loggen als een andere medewerker volg je onderstaande stappen:

• Log in als administrator
  • Klik op Account
  • Klik op het tabblad Gebruikers
  • Selecteer de gebruiker waarmee je wilt inloggen

• Klik onderaan het scherm op Login
  • Hoera! Je bent nu ingelogd als de andere medewerker