Workflows aanmaken/wijzigen

Workflows helpen jou om het sollicitatieproces van begin tot het eind af te ronden op de manier waarop jij en je team dit wenst. Workflows zijn in versie 2 van Emply een integraal onderdeel van het ontwerpen/maken van een template voor je vacature en/of talent pool. Hoe je precies een template kan aanmaken lees je in het artikel Een vacature/talentpool template aanmaken .

Hoe je precies een hele nieuwe workflow kan aanmaken en hier aanpassingen aan doet lees je in dit artikel.

Aanmaken/aanpassen van een (nieuwe) workflow

Hieronder zullen wij uitgebreid ingaan op hoe je die worflows precies instelt. Wanneer je voor het eerst een nieuwe template aanmaakt zal het onderdeel Workflow er als onderstaand uit zien.

Standaard worden bovenstaande stappen getoond en het is de bedoeling dat de gebruiker zelf gaat bepalen welke stappen er precies nodig zijn bij het proces van een sollicitatie en in welke volgorde. Om nieuwe fases toe te voegen klik je op Voeg fase toe en je klikt op de fase die je wilt toevoegen.

Wanneer je de fase hebt geselecteerd, zal de fase toegevoegd aan de workflow bovenaan het scherm.

Wanneer je de toegevoegde fase op een andere plek in je workflow wilt dan beweeg je muis over de fase heen en je sleept hem dan naar de plek waar je het wilt hebben. Indien je de fase niet wilt gebruiken kun je op de fase klikken en op het rode kruisje om de fase te verwijderen.