Formulieren naar kandidaten sturen

Wanneer je een kandidaat op de hoogte wil stellen over zijn sollicitatie, dan heb je de mogelijkheid om een formulier te sturen. Dit is handig als je bijvoorbeeld extra vragen aan een kandidaat wilt stellen en je hiervoor een formulier hebt aangemaakt. Of als je nog een video interview na de sollicitatie wilt laten afleggen door de kandidaat.

In dit artikel leggen we uit hoe je een formulier naar een kandidaat kan sturen.

Formulieren naar kandidaten versturen

Om een formulier naar kandidaten te sturen, volg je onderstaande stappen:

• Ga naar de vacature waarbij je de kandidaten een formulier wilt sturen
  • Selecteer de sollicitanten

• Klik onderaan het scherm op Formulier
  • In het volgende scherm kun je aangeven welk formulier je precies wilt versturen.

• In het volgende scherm geef je aan welk bericht je mee wilt sturen naar de kandidaat. Selecteer een bericht welke je speciaal voor dit formulier hebt aangemaakt.
  • Klik op Doorsturen en het bericht met het formulier wordt gestuurd naar de kandidaat