Kandidaten verplaatsen naar andere vacature/talent pool

In sommige gevallen heb je misschien een sollicitant in een talent pool of vacature waarvan je het gevoel hebt dat deze beter aansluit bij een ander project. In zulke gevallen wil je de kandidaat verplaatsen naar een andere vacature /talent pool.

In dit artikel leggen we uit hoe je kandidaten kunt verplaatsen naar een ander project.

Kandidaten verplaatsen naar andere vacature/ talent pool

Om een kandidaat te verplaatsen naar een ander project, volg je onderstaande stappen:

• Ga naar de sollicitant waar het om gaat.
  • Selecteer de sollicitant

• Klik onderaan het scherm op het icoontje met de drie streepjes (hamburger).

• Klik op Verplaats
  • Klik bij het volgende scherm in het dropdown menu

• Selecteer de vacature/ talent pool waarnaar je de kandidaat wilt verplaatsen
  • Klik op Opslaan
  • De kandidaat wordt nu verplaatst!