Goedkeuringen gebruiken bij vacatures

Wanneer je een goedkeuringsproces hebt ingesteld, kun je deze gaan gebruiken bij het daadwerkelijk aanmaken en publiceren van vacatures.

In dit artikel leggen we uit hoe je een goedkeuring instelt bij een vacature en de vacature goedkeurt.

Let op! Indien je nog geen goedkeuringsproces hebt ingesteld moet je dit eerst nog doen. Lees in het artikel Instellen van een goedkeuringsproces

Goedkeuring instellen bij een vacature

Om een goedkeuring in te stellen bij een vacature volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Recruitment
  • Maak een vacature aan welke voldoet aan de criteria van je goedkeuringsproces
  • Klik op Goedkeuring vereist

• Klik op Start Goedkeuringsproces

• Je ziet nu dat in hetzelfde scherm erbij vermeld staat welke gebruiker nu de vacature moet gaan goedkeuren. Deze moet nu de goedkeuring verder oppakken.

Goedkeuren van een vacature

Volg onderstaande stappen om een vacature goed te keuren:

• Klik rechtsboven op het taken-icoontje of klik op het bericht dat je hebt ontvangen
  • Klik in de taak op de naam van de vacature om meteen na de vacature te gaan.

• Klik op Wacht op Goedkeuring

• Je ziet nu welke onderdelen je precies moet controleren. Klap deze open om te zien wat er ingesteld staat.

• Klik op Goedkeuren (of Weigeren)
  • Je zult nu zien dat de vacature goedgekeurd is.