IP-toegang instellen

Vanwege de GDPR-wetgeving hebben we het mogelijk gemaakt dat je kan instellen vanuit welke IP-adressen er specifiek toegang mogelijk is tot het Emply systeem.

In dit artikel leggen we uit hoe je dit voor het gehele systeem kan instellen.

IP-toegang instellen

Om het Emply systeem toegankelijk te maken voor specifieke IP-adressen, volg je onderstaande stappen.

• Ga naar het hoofdmenu
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Account

• Klik onderaan de pagina bij IP-toegang op Bewerken
  • Je komt nu in een scherm terecht waar je de IP-adressen kan toevoegen samen met een label (lees: hieraan herken je van wie het IP-adres is)

• In het veld Label vul je iets waaraan je de IP-adressen aan herkent (vb. Emply kantoor)
  • In de twee velden IP-adres vul je het IP-adres of IP-range in
    • Je kan hierbij kiezen om enkel de IP-adressen (ranges) toegang te geven van je kantoor en/of IP-adressen van andere locaties (bijv. het IP-adres van een medewerker thuis)
  • Klik op het + icoontje om het IP-adres toe te voegen.
  • Klik op Opslaan en de toevoeging is opgeslagen.