Afdelingen aanmaken

Nadat je een nieuw project hebt gemaakt, wil je deze verbinden aan een specifieke afdeling in jouw organisatie. In een kleine organisatie kan dat één afdeling zijn maar in grotere organisaties kunnen dit meerdere afdelingen zijn. Afdelingen zijn nuttig wanneer je projecten en kandidaten beheert. Je kunt autorisaties instellen zodat gebruikers alleen bevoegd zijn om projecten van hun eigen afdeling te zien.

In dit artikel leggen we uit hoe je een nieuwe afdeling kan aanmaken.

Een nieuwe afdeling aanmaken

Volg het onderstaande stappenplan om een nieuwe afdeling aan te maken:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Account
  • Klik op het tabblad Afdelingen
  • Nu zie je een scherm waar je de afdelingen kunt toevoegen en verwijderen. Klik op Nieuwe Afdeling.

• Geef de afdeling een Titel en selecteer onder welke afdelingsmoeder de afdeling hoort te staan

• (optioneel) Klik op Voeg locatie toe
  • (optioneel) Vul de gegevens van de locatie in

• Vul in wat de bedrijfsnaam van de afdeling is
  • Vul de URL in van de afdeling (indien mogelijk)
  • Klik op Opslaan en de afdeling is aangemaakt.