Doorstroomschema toevoegen in een formulier

Wanneer je met meerdere medewerkers met verschillende rollen in een organisatie werkt is het handig om ervoor te zorgen dat iedere medewerker enkel de informatie binnen een formulier welke voor hem/haar noodzakelijk is. Bij de formulieren in Emply is het daarom zo dat je precies kan instellen wat een gebruiker met een specifieke rol kan bekijken.

In dit artikel leggen we uit hoe je de gebruikersrechten kan instellen bij een formulier.

Gebruikersrechten instellen bij een formulier

Om de gebruikersrechten bij een formulier in te stellen volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Formulieren
  • Klik op het formulier dat je wilt bewerken
  • Klik rechtsboven op Instellingen

• Klap de optie Gebruikersrechten open

• Klap de optie Gebruikers open
  • Hier geef je een titel op en bepaal je voor welke afdeling, roil of gebruikers de machtigingen van kracht zullen zijn.

• Klap de optie Machtigingen open
  • Hier kun je nu per stap binnen het formulier bepalen of de gebruiker de elementen wel mag zien en of wel/niet mag maken/bewerken of alleen mag zien.

• Wanneer je de aanpassingen nu opslaat en terug gaat naar de gebruikersrechten optie onder Instellingen, dan zie je dat de gebruikersrechten zijn ingesteld.