Persoonlijke instellingen wijzigen

Wanneer er een gebruikersaccount voor je aangemaakt is in Emply, dan heb je de mogelijkheid om in het systeem in te kunnen loggen. Indien er iets veranderd aan je situatie (je telefoonnummer is gewijzigd) dan is het handig om deze gegevens in je account aan te passen.

In dit artikel leggen we uit hoe je bij je Persoonlijke instellingen komt en hoe je wijzigingen hieraan kan brengen.

Eigen persoonlijke instellingen wijzigen

Volg onderstaande stappen om je instellingen te wijzigen.

• Log in bij Emply met je gebruikersaccount
  • Klik rechtsboven op je gebruikersaccount
  • Ga naar het tabblad Persoonlijke Instellingen

• Hier kun je allerlei gegevens van jezelf aanpassen.
  • Klik op Opslaan en de gegevens worden opgeslagen

Instellingen van andere gebruikers wijzigen

Als administrator heb je ook de mogelijkheid om de persoonlijke gegevens van een andere gebruiker aan te passen. Om dit voor een van de andere gebruikers te doen, volg je onderstaande stappen.

• Ga naar Instellingen
  • Ga naar Account
  • Klik op Gebruikers
  • Klik op de specifieke gebruiker waar het om gaat

• Pas de gegevens aan
  • Klik op Opslaan en de wijzigingen worden opgeslagen