Wachtwoord wijzigen

Wanneer je niet meer weet wat je wachtwoord is kun je eventueel aan de administrator bij jullie bedrijf vragen om een nieuw wachtwoord in te stellen. Een andere optie is om de wachtwoord vergeten methode te gebruiken om zelf een nieuw wachtwoord aan te maken.

In dit artikel leggen we uit hoe je als je WEL bent ingelogd een nieuw wachtwoord kan aanmaken en hoe je een nieuw wachtwoord kan aanmaken als je NIET ingelogd bent.

Wachtwoord wijzigen (wel ingelogd)

Wanneer je bent ingelogd zijn er twee situaties mogelijk:

• Je wilt je eigen wachtwoord wijzigen en je doet via je eigen gebruikersaccount
  • Je wilt het wachtwoord van een andere gebruiker wijzigen welke niet meer het systeem in kan

In dit gedeelte leggen we uit hoe je het wachtwoord van een andere gebruiker kan aanpassen:

• Log in bij Emply met je gebruikersaccount
  • Ga naar Instellingen
  • Ga naar Account
  • Klik op Gebruikers
  • Klik op de specifieke gebruiker waar het om gaat

• Pas bij de velden Wachtwoord en Bevestig wachtwoord het wachtwoord van de gebruiker aan
  • Klik op Opslaan en het wachtwoord is gewijzigd.

Wachtwoord wijzigen (niet ingelogd)

Wanneer je niet meer kan inloggen in het systeem, volg je onderstaande stappen:

• Klik op Wachtwoord vergeten
  • Vul je e-mailadres in

• Klik op Vernieuw wachtwoord
  • Je hebt nu een e-mail ontvangen vanuit het systeem.
  • Klik op de link in de e-mail
  • Vul in de velden Nieuw wachtwoord en Bevestig wachtwoord je nieuwe wachtwoord in

• Klik op Vernieuw
  • Je komt nu weer uit op de login pagina en je kunt nu met je e-mailadres en het nieuwe wachtwoord inloggen