Berichten naar kandidaten sturen

Wanneer je een kandidaat op de hoogte wil stellen over zijn sollicitatie, dan kun je de kandidaat een bericht sturen. Dit is op basis van de berichten die je in het systeem hebt aangemaakt.

In dit artikel leggen we uit hoe je een bericht naar een kandidaat kan sturen.

Berichten naar kandidaten versturen

Om een bericht naar kandidaten te sturen, volg je onderstaande stappen:

• Ga naar de vacature waarbij je de kandidaten een
  • Selecteer de sollicitanten

• Klik onderaan het scherm op Bericht
  • In het volgende scherm kun je aangeven welk bericht je precies wilt versturen.
    1. Bepaal welke taal je wilt gebruiken van een specifiek bericht
    2. Selecteer de template die je wilt gebruiken
    3. Kies de layout van je bericht

• Klik op Verstuur om het bericht te versturen