Kandidaten exporteren

Wanneer je wilt dat een medewerker binnen je organisatie een overzicht op papier krijgt met alle relevante informatie van de sollicitanten, dan kun je een export maken van de kandidaat informatie. Hierdoor krijg je een PDF bestand met alle informatie welke nodig is voor de medewerker om diens taak uit te kunnen voeren.

In dit artikel leggen we uit hoe je kandidaten kunt exporteren.

Kandidaten verplaatsen naar andere vacature/ talent pool

Om kandidaten te exporteren, volg je onderstaande stappen:

• Ga naar de vacature waarbij je de kandidaten wilt exporteren
  • Selecteer de sollicitanten

• Klik onderaan het scherm op het icoontje met de drie streepjes (hamburger).
  • Klik op Exporteren
  • In het volgende scherm aan van welke taal je precies de gegevens wilt exporteren.

• Geef bij de volgende kopjes aan welke velden/documenten je precies mee wilt nemen bij je export
    1. Algemene informatie
    2. Formulieren
    3. Evaluatieformulieren
    4. Documenten
  • Klik op Exporteren

• Je ziet nu dat het systeem de export aan het verwerken is.
  • Wanneer het verwerken klaar is kun je in het volgende scherm een Voorbeeld van de export bekijken of het PDF bestand downloaden.