Toegang instellen bij statussen in je workflow

Wanneer je samenwerkt met andere gebruikers, welke andere rollen en rechten binnen het systeem hebben, wil je in sommige gevallen ervoor zorgen dat zij slechts de kandidaten zien bij een bepaalde stap in het proces. 

 

Voorbeeld: Een screening manager wil je misschien enkel de kandidaten laten zien welke hij/zij moet screenen en hij/zij mag niet zien welke kandidaten er allemaal aangenomen zijn.

 

In dit artikel leggen we uit hoe je ervoor kan zorgen dat je de toegang bij de statussen in je proces (workflow) kan instellen. Dit stel je in bij je template!

 

Toegang instellen bij statussen in je workflow

 

Om bij een stap in je workflow in te stellen dat deze enkel zichtbaar is voor bepaalde gebruikers volg je onderstaande stappen:

  • Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Templates
  • Klik op de template waarvan je de status in de workflow wilt aanpassen
  • Klik op het tabblad Workflow

ToegangWorkflow1.png

  • Klik op de status die je wilt aanpassen
  • Klik op het veld onder het kopje Toegang

ToegangWorkflow2.png

  • Klik op de rollen en/of gebruikers die je enkel toegang wilt geven tot de status

ToegangWorkflow3.png

  • Klik op Opslaan
  • In het scherm bij alle statussen zie je nu aan de hand van een rood slotje bij welke statussen in de workflow de toegang ingesteld staat.

ToegangWorkflow4.png