Instellen van een goedkeuringsproces

In sommige gevallen wil je dat er eerst een aantal paar ogen naar een vacature kijken alvorens de vacature wordt gepubliceerd. Wellicht dat je eerst nog een advertentie helemaal wilt doorspitten voordat je ermee sollicitante gaat werven. Hiervoor kun je in Emply een goedkeuringsproces instellen.

In dit artikel leggen we uit hoe je een goedkeuringsproces kan instellen.

Instellen van goedkeuringsproces

Om een goedkeuringsproces in te stellen volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Nieuw proces
  • In het volgende scherm vul je een titel in en een beschrijving

• Kies of het gaat om een vacature, vacature media of een talent pool

• In het volgende scherm kies je uit op basis van welke criteria dit proces wordt gestart

• Klik op Opslaan
  • Klik op Stap(pen) toevoegen

•  In het volgende scherm ga je de goedkeuring stap instellen

Titel: Hier geef je een titel op voor de stap

Trigger: Staat ingevuld op basis van je eerdere keuze

Approvers: Hier geef je aan welke gebruiker(s) deze specifieke stap gaan goedkeuren. Je kunt hier meerdere gebruikers toevoegen of je kiest voor Alle

Areas: Hier geef je aan welk onderdeel van de vacature de specifieke gebruikers moeten goedkeuren.

Beschrijving: hier geef je een korte beschrijving op zodat de gebruiker weet wat hem van/haar verwacht wordt.

• Klik op Opslaan om de stap op te slaan. Je zult zien dat de stap is toegevoegd aan het proces.
  • Klik rechtsboven op de slider om het goedkeuringsproces te activeren.