Publiceren van een vacature

Wanneer je een nieuwe vacature hebt gemaakt wil je deze publiceren naar een van de media kanalen die voor jou ingericht zijn.

In dit artikel leggen we uit hoe je een vacature kunt publiceren naar je Emply Career website.

Publiceren naar media

Om een vacature te publiceren volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Recruitment
  • Klik op de vacature welke je wilt publiceren
  • Ga naar het tabblad Publiceren
  • Klik bij een van de media op Publiceer vacature

• De gekozen media wordt nu getoond aan de winkelwagen. Klik rechtsonder op Publiceren
  • Klik op Bevestig Publicatie
  • In het volgende scherm kun je nog een aantal instellingen wijzigen alvorens je de vacature definitief gaat publiceren

• Klik op Publiceer Vacature
  • Je krijgt nu een melding te zien dat de vacature gepubliceerd is
  • Onder het tabblad Publiceren zie je nu ook dat de vacature is gepubliceerd naar het aangegeven kanaal.