Nieuwe kandidaten toevoegen aan een vacature (project)

Wanneer je de lijst met kandidaten bekijkt, is het altijd mogelijk om een kandidaat handmatig toe te voegen. Deze mogelijkheid is ideaal wanneer je kandidaten hebt buiten het systeem om. De HR manager kan bijvoorbeeld contact hebben gehad met headhunters over hun kandidaten die geschikt zijn voor deze vacature.

In dit artikel leggen we uit hoe je nieuwe kandidaten kan toevoegen aan een project

Nieuwe kandidaten toevoegen

Om een nieuwe kandidaat bij een vacature toe te voegen volg je onderstaande stappen:

• Klik op het hoofdmenu
  • Klik op Recruitment
  • Klik op de vacature waarbij je kandidaten wilt toevoegen
  • Klik op het tabblad Kandidaten

• Klik op Nieuwe kandidaat
  • Vul in het scherm dat opent de aangegeven gegevens in

• Klik op Opslaan
  • Je komt nu terecht in het profiel van de toegevoegde kandidaat

• Hier vul je het profiel zo uitgebreid mogelijk in, zodat je deze kandidaat mee kan nemen in het sollicitatieproces.